30 Mart 2009 Pazartesi

Recep Abi ye Sor :D :D :D

Recep Abiye Sor oyunu
Recep Abiye Sor

OYUN



Arkadaşlar,burda Recep İvedik e istediğimiz soru sorabiliyoruz.ve bize cvp veriyo Recep İvedik.Biz kuzenler olarak bir çok soru sorduk.hadi sizde deneyinn... =)

HSM Karekterleri

Sharpay ( Ashley Tisdale )


*Ryan`ın kız kardeşidir.Çok havalı ve güzeldir.İstediğini elde etmeye çalışır.


Chad ( Corbin Bleu )

*Çok şakacıdır.Şıpsevdidir.Arada bazen çılgınlıklar yapar.


Gabriella ( Vanessa Hudgens )

*Çok iyi biridir.Doğayı aralarından en çok o sever.Troy`dan hoşlanır.


Troy ( Zac Efron )

*Çok cana yakındır.Gabriella`dan hoşlanır.


Taylor ( Monique Coleman )

*Yakın arkadaşları "Gabriella" ve "Sharpay"`dır.Chad`den hoşlanır.

Ryan ( Lucas Grabeel)



*Çok sıcak kanlı ve sempatik biridir.Bazen çok çılgındır bazen çok sakin.

High School Musical


Zac Efron ( Troy Bolton) , Vanessa Anne Hudgens (Gabriella Montez) , Ashley Tisdale (Sharpay Evans) , Lucas Grabeel ( Ryan Evans) , Corbin Bleu ( Chad Danforth) , Monique Coleman (Taylor McKessie) Troy ve Gabrielle, üniversiteye gitmek için yaşamlarını ayrı yerlerde sürdürmeleri ve birbirlerinden ayrı düşücekleriyle yüzleşmişlerdir. Wildcats'e katılarak Sharpay Evans, Ryan Evans, Chad Danforth ve Taylor McKessie ile birlikte yaşadıkları deneyimleri, geleceğe dair korkuları ve umutlarını bir müzikale dökerler.

Hepsi artık daha iyi müzik yapıyor, daha iyi dans numaraları sergiliyorlar, içlernidekini daha iyi yansıtıyorlardır. Artık lisede son sınıftalardır.

22 Mart 2009 Pazar

Minişler
















Bu miniş bizim Minişimiz =) ancak miniş sitesinde başka bir miniş ile oynuyoruz.resimdeki bir kedi olmasına rağmen,sitede biz sosis köpek minişini seçtik.




















Web Miniş =)


Arkadaşlar resimde gördüğünüz bizim minişimiz ve odası.hemen siz de bir oyuncakçıdan bir miniş alıp,tasmasındaki şifreyi : http://www.littlestpetshop.com sitesindeki adrese girip gerekli bilgilerinizi doldurup üye olursanız gerçek ve sanal hayatta bir miniş dünyanız olur.biz kuzenler olarak üye olduk ve bir sanal eve sahip olduk.ve inanmassınız diye belkide resmini koymaya karar verdik.burası bizim odamız :)peki dekorasyonu nasıl ? :) :) :) içinde bir sürü eğlenceli oyunlar da var demekten başka diyecek bişeyimiz kalmadı sanırım.daha fazla bilgi için verdiğimiz minişlerin adresine girerek öğrenebilirsiniz.iyi eğlenceler =) =) =)
Gülay Ve Cansu ...

6 Mart 2009 Cuma

Ada center - CİNE BONUS - Despero ...






Evvel zaman içinde büyüleyici güzellikte bir ülke vardır. Neşeli kahkahaların her yanda duyulduğu bu ülkede insanlar ağızlarını sulandıracak kadar nefis çorbalar içerek keyifli bir yaşam sürer. Ancak günün birinde meydana gelen büyük bir kaza sonucunda ülkenin Kral’ının kalbi kırılırken Prenses acılara boğulur, ülke halkı umutsuzluğa sürüklenir. Güneş ışığının üzerinden çekildiği topraklarda her yer kasvetli gri renge bürünmüştür. Desperaux Tilling doğuncaya kadar da böyle devam eder...

Ufak tefek bir fare olan Despereaux Tilling, beraber yaşadığı diğer ürkek farelere kıyasla fazla cesurdur. Üstelik çok da meraklıdır. Dünyaya geldiği andan itibaren kocaman kocaman açtığı gözleriyle herşeyi keşfetmeye çalışırken kocaman kulaklarıyla da yeni hikayeler dinlemeye bayılır. Diğer bütün farelerden daha çok şey görür, daha çok şey duyar. Doymak bilmez bir macera açlığı çekmektedir. Kısacası macerasız bir hayatı hayal bile edemez.

RESMİN ÜZERİNE TIKLAYIN VE EĞLENCEYİ YAKALAYIN !


minik peri

Grup Hepsi


minik peri

Cadılar Bayramı

SİZİN İÇİN CADILAR BAYRAMINI ARAŞTIRDIK =)


Cadılar Bayramı 31 Ekim'de kutlanan, çoğunlukla çocukların kostüm giyerek kapı kapı dolaşıp şeker, meyve ve diğer hediyeler aldığı bayramdır. Bu klasik anlayışın yanı sıra; birçok değişik Cadılar Bayramı aktiviteleri de vardır. Kostüm partileri, korku filmleri izlemek, "perili" evlere gitmek ve diğer sonbahar aktiviteleri gibi.


ßaş Harflerimiz...






Cansu*Gülay

*** Welcome ***


minikperi